VIDEO. Empties #13 | Câte produse am terminat în 5 luni? + Recomandări

După cum ați observat, sper, în ultima perioadă am activat mai mult pe aici, pe bloguri. Am avut o poftă de scris cum nu m-a mai încercat de multă vreme și m-am bucurat pur și simplu de acest val… Timpul fiind același, adică destul de limitat, această reluare a scrisului pe bloguri a însemnat în același timp și o pauză (neplănuită) pe canalul meu de YouTube.

Ieri însă, am revenit cu un clip ce se filmează relativ ușor: Empties sau Produse terminate sau Produse consumate, cum vreți voi să-i ziceți. Un astfel de vlog nu necesită nici editare prea multă (spre deloc) și m-a făcut să realizez cât îmi era de dor să mă așez în fața telefonului sau a camerei și să stăm la povești… Am astfel speranța că voi posta ceva mai des pe acolo. Pofta de vloguri vine filmând, zic. 😀 Așadar…

Câte produse am terminat în 5 luni? | Empties

Am strâns vreo 5 luni aceste ambalaje ale produselor terminate. Le-am pus la păstrare pe balcon cu gândul că le voi filma eu la un moment dat. Și iată-ne aiiiiici!

Recomandări #cudetoate

V-am făcut câteva recomandări mai „apăsate” în clipul de mai sus: de la anticearcăn, cremă hidratantă, mască, șampon uscat, apă micelară până la un  balsam de rufe mi-nu-nat.

Voi ce mai faceți? Cum v-ați petrecut prima jumătate a verii? Aveți vreo recomandare specială pentru temperaturile astea de +40 de grade Celsius la umbră?

Ne vedem mai des pe Instagram și TikTok – @opisicaneagra!

Tu ce zici despre asta?