Fiți primăvară!

Am adunat, de-a lungul timpului, foarte multe poze cu flori. Flori din grădina de acasă, flori în ghiveci sau în buchet. În telefon, în laptop sau pe harduri externe. A venit primăvara și mi-am spus că este data perfectă pentru a posta cele mai dragi flori de care m-am bucurat în acești aproape 36 de ani ai mei.

Florile primite în ziua în care m-am căsătorit sunt preferatele mele.

Motivul principal este evident. Apoi, aproape congruent, este motivul acesta: florile au fost dăruite de acei apropiați pe care ni i-am dorit alături de noi în ziua în care ne-am întemeiat o familie. Și asta le face unice. La fel de unice precum emoții ce m-au încercat în acea zi. Pentru că nu voi mai trăi din nou aceleași sentimente în fața ofițerului de stare civilă, dar le pot retrăi pe acelea de o infinitate de ori. Cu fiecare privire ce-mi cade peste fotografiile de atunci. Peste zâmbetele imortalizate, urările ce se citesc pe buze, îmbrățișările îndelungate și din strânsoarea degetelor în jurul buchetului de cununie…

6 octombrie și o toamnă cuprinsă într-un buchet.

Cam așa au arătat florile primite în dar la cununie, pe 6 octombrie.
Deși în poză am surprins o parte din ele, au fost de ajuns să mă acopere. ???? Multe și diferite, dar mai ales frumoase, minunate, dăruite cu mult suflet și, vă asigur, prețuite și admirate.
Primăvara este anotimpul meu, anotimpul în care m-am născut, pe care îl adun „în buchetul vieții” la propriu :)), îmi dă o energie fantastică și mă minunez mereu de magia naturii, cum știe ea ce are de făcut pentru a reveni în fiecare an parcă mai frumoasă și mai proaspătă ca oricând.

Ce vreau să spun? Vreau să vă urez să FIȚI primăvară! Să înfloriți mai frumos ca oricând, indiferent cât de grele au fost iernile care au trecut peste voi! ????

Tu ce zici despre asta?