VIDEO. Lansare de carte Fluturele Monarh, de Leonida Ivel

În urmă cu vreo două săptămâni, într-o seară de marți, 29 septembrie, am participat la o lansare de carte cel puțin specială. De ce spun asta? Pentru că a fost prima lansare de carte pe care am moderat-o. Am mai participat, de-a lungul timpului, la numeroase astfel de evenimente, dar nu m-am gândit, nu mi-am pus problema vreodată că mă voi afla în fața publicului în această calitate.

VIDEO. Lansarea romanului Fluturele Monarh, de Leonida Ivel

Evenimentul a avut loc în Grădina Urbană, acolo unde ne-am mai întâlnit de câteva ori cu „poeții din câmpul muncii” la Fabrica de Poezie. De data aceasta, întâlnirea s-a desfășurat cu totul altfel, cum era și firesc să se întâmple.

După ce ne-am asigurat că se aude bine, că ne vede toată lumea (din public), am început să… lansăm – întrebări, răspunsuri, opinii, versuri… A fost minunat! Am avut ceva emoții, dar s-au estompat pe parcursul discuției. Mai ales că i-am avut invitați, pe lângă autor (Viorel Ioniță), și pe domnii poeți Ioan Rațiu și Mihai Ciobanu.

Ca să trec direct la subiect, fără să vă rețin aici pentru detalii, vă las mai jos filmarea evenimentului. Am povestit puțin peste o oră, dar am încercat să public un clip la jumătate, alegând, zic eu, cele mai importante aspecte ale discuției.

Romanul Fluturele Monarh poate fi achiziționat online de aici, aici și aici. Și de prin multe alte locuri, inclusiv librării fizice.

Lectură/vizionare plăcută! ^_^

Tu ce zici despre asta?