VIDEO. Daily Vlog |🎙 Filmări la studio și o seară de stand-up la Club 99

Doamneloooor și dooooomniloooor, vestea cea mare este aiiiiiici! Am filmat câteva cadre pentru promo. Cum care promo? Promo podcast. Cum care podcast? 🎙 BlackCAsT, cel mai nou proiect al meu. Vedeți în clipul de mai jos câteva imagini din studio. 😀

Daaaaaaar…

🎥 Înainte de toate, vreau să vă anunț că voi face un Q & A în curând, adică Î și R, adică Întrebări și Răspunsuri. Așadar, dacă aveți întrebări pentru mine, mi le puteți lăsa în comentarii, iar eu vă voi răspunde într-unul dintre clipurile viitoare.

Primul eveniment al anului: o seară de stand-up la Club 99

👉 Șiiiii… am fost și la o seară de stand-up la Club 99. I-am văzut în acțiune pe Alex Mocanu, Bogdan Drăcea, Sergiu Mirică și Mane Voicu (pe care o să-l vedem cândva la iUmor, a doua zi urma să meargă la filmări în calitate de invitat special, nu concurent).

V-am zis în vlog că vă las linkurile către conturile de YouTube ale lui Alex Mocanu și Bogdan Drăcea.Pe Porc TV găsiți emisiunea Window Shopping cu Drăcea.

👀 Dacă vă interesează, îi puteți căuta și pe Instagram.

Cam asta ar fi, pe scurt, descrierea clipului pe care vă propun să-l urmăriți astăzi. Asta, dacă nu cumva l-ați văzut deja, fiind abonați la canalul meu de YouTube. Apropo, mai am puțin și ajung la 1000 de abonaaaaați. Ating o bornă foarte importantă din acest punct de vedere. 😀

Dacă sunteți deja acolo și mă urmăriți, vă mulțumesc mult și sper să-mi rămâneți alături în această călătorie de poveste și de… povestit!

În fiecare marți și sâmbătă (și ceva în plus), ne vedem! V-am pupat! Pa! ^_^

Tu ce zici despre asta?