VIDEO. Cumpărături de septembrie: Outfit pentru o petrecere în grădină

Recunosc că, atunci când m-am apucat de filmat acest video – Cumpărături de septembrie, nu aveam chiar o imagine clară a ceea ce va ieși. Tocmai pentru că este primul vlog de acest gen. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc (în online, mai ales) despre ce mi-am cumpărat, de unde și așa mai departe. Însă, după câteva ocheade pe alte vloguri și după ce am primit întrebări despre acest subiect, mi-am spus să nu mai amân atâta. Și să trec direct la treabă. Așa că… Am aranjat camera și m-am apucat de filmat.

VIDEO. Cumpărături de septembrie: Outfit pentru o petrecere în grădină

O petrecere în grădină îți oferă libertatea de a alege o ținută lejeră, fără tocuri (!) și în care să te simți cu adevărat bine. Comod, adică. Așa că, atunci când am ieșit la cumpărături, știam deja cam ce vreau să cumpăr.

După ce am cotrobăit prin mai multe magazine, mi-am făcut o idee. Și am trecut la cumpărături. Ce piese vestimentare mi-am ales pentru acest outfit pentru o petrecere în grădină (botez)? Ei bine, le veți vedea în clipul de mai jos.

Așa cum v-am anunțat și în clip, pregătesc încă un vlog drăguț… Stați pe-aproape că se filmează, zicea cândva o vorbă. Pe bune! :)) Like & Subscribe plus clopoțel :)) Thankieees!

One Reply to “VIDEO. Cumpărături de septembrie: Outfit pentru o petrecere în grădină”

Tu ce zici despre asta?