VIDEO. Cum îmi fac BUCLE cu placa | #NegruPeRoz

De-a lungul timpului, de peste 10 ani, tot fac experimente pe părul meu. După ce în adolescență am avut părul luuung (până sub fund), atunci când „am prins gustul” vopsitului și a tunsului, am tot încercat tot felul de chestii. Am mai scris de câteva ori despre aceste schimbări.

Doar că experiențele cu tot felul de „coafeze”, alese parcă din rândul mercenarilor, m-au condus ușor-ușor către… învățare. Dap. Am învățat să-mi fac singură ceea ce-mi place. Inclusiv tuns (exceptând, bineînțeles, dățile în care am făcut schimbări radicale – gen de la lung la pixie cut).

În privința schimbării culorilor, nu am avut emoții cu părul meu. Este des, am firul gros, rezistent… Ce mai! Am părul perfect. Și e drept că la coafat mă ajută foarte mult. Se așază ușor, iar cu buclele nu am nicio emoție că nu s-ar păstra bine măcar cât ține sindrofia.

Apropo de bucle…

VIDEO. Cum îmi fac BUCLE cu placa | #NegruPeRoz

Nu am descoperit eu apa caldă, e plin internetul de fete ce-și fac bucle cu placa de îndreptat părul. Dar știu că e destul loc sub soarele gigantului YouTube, așa că m-am filmat în timp ce-mi făceam bucle cu placa.

În caz că erați curioase, folosesc placa de îndreptat părul Remington S9500, 235 grade, LCD, Easy lock, negru/gri. Mi-am cumpărat-o prin 2014 (cred, sau 2015) și încă sunt mulțumită de ea. Îndreaptă perfect, ondulează cum (îmi) trebuie, are temperatură reglabilă, se încălzește repede, e ușoară etc.

Clipul e făcut cu telefonul pe autofocus și a filmat cam cum a vrut dumnealui. :)) Plus că eram pe fugă, dar rezultatul mă încântă. Ca de fiecare dată. Așa că… voila!

Dacă ți-a plăcut, nu uita să-mi dai Like & Subscribe. Vor urma și alte astfel de clipuri. Paaaa

Tu ce zici despre asta?