Godzilla II: Regele monştrilor (2019). Există oare şi monştri buni?

Pe 29 mai 2014, mergeam să văd Godzilla la Cinema City din Sun Plaza. Ştiu sigur că e aşa pentru că mi-a amintit Facebook acest lucru. 😀

Iată-mă, aşadar, după 5 ani cum merg la Grand Digiplex Băneasa Mall să văd a doua parte a acestei producţii cinematografice:

Godzilla II: Regele monştrilor (2019). Din 31 mai 2019, la cinema

Am venit la film fără nicio aşteptare.

Ştiam doar că prima parte mi-a plăcut, aşa că nu aveam de ce să lipsesc la avanpremiera celei de-a doua părți. Mai ales că se terminase în coadă de… monstru. 😀 După o primire pe covorul roşu, cu şampanie, pişcoturi şi blitz-blitzuri la panou, mi-am continuat ziua de la #DigitalDivas19 cu reviste glossy şi sushi deliciosss.

Godzilla II: Un rege și trei titani

Filmul ne prezintă continuarea poveştii monstrului Godzilla, cel care este nevoit să lupte acum cu unii dintre cei mai populari titani din istoria culturii populare: Mothra, Rodan şi King Ghidorah, rivalul său final, balaurul cu trei capete.

Bineînţeles că în film apare şi o organizaţie (Monarch) ce luptă împotriva acestor super-specii antice, despre care se vorbeşte că ar fi fost doar nişte mituri. Omenirea este pusă în pericol și asistăm o luptă pe două planuri: pe de o parte, monștrii între ei, pe de altă parte, oamenii trebuie să găsească o soluție pentru a evita exterminarea rasei umane. Există oare şi monştri buni? Aflați asta în cele 132 de minute (cât durează filmul). Atenție! Stați să vedeți și imaginile de după Credits (After Credits).

Godzilla II: Regele monștrilor este al 35-lea film din franciza Godzilla și al treilea film din universul fictiv MonsterVerse (Legendary Entertainment). Îl puteți vedea din 31 mai la cinema în #3D #IMAX3D #4DX sau #DolyAtmos.

Titlu original: Godzilla: King of the Monsters 3D

Genul filmului: Acțiune, Aventură, AVANPREMIERĂ, Fantastic

Distribuție: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Charles Dance

Regizor: Michael Dougherty

Producție: 2019

Limbă nativă: EN

Clasificare: Acord parental pentru copiii sub 12 ani

Formatul proiecției: 3D

Distribuitor în România: Vertical Entertainment

Tu ce zici despre asta?