Bookfest, Bounty Fair, terasă, târg de vechituri = primul weekend din vara lui 2022

Haideți să vă surprind! Șoc, șoc, șoc! A venit varaaaaa! Și, odată cu ea, și cheful meu de scris, de filmat, editat etc. Dar mai ales, mi-a revenit cheful de ieșiri. Mai știți? Ieșiri, nu alea nervoase, dă-le-ncolo! Plimbările interminabile prin parc, printre tei înfloriți, întâlnirile cu prietenii la terase, participările la evenimente de tot felul… Și, dacă tot a venit vorba, fix despre aceste evenimente vreau să povestim azi: Bookfest și Bounty Fair.

Târgul de carte Bookfest 2022 & Bounty Fair la Casa Universitarilor

Nu am mai fost la un târg de carte dinainte de pandemie. Bine, asta nu înseamnă că nu mi-am mai cumpărat cărți. Dimpotrivă. 😀 Am făcut comenzi online sau am bănănăit prin anticariate. Cu toate astea, îmi era dor să cutreier printre cărți proaspăt tipărite, așezate frumos la raft, așteptându-și omul…

Cât despre părerile mele cu privire la Bookfest (mai ales)… Cel mai bine și mai bine este să vă las să urmăriți vlogul dedicat acestor două târguri: unul de carte și unul de artizanat, să-i spunem. Pe la finalul clipului, aveți și câteva cadre de la Serendipity, o terasă cu mult verde. Și pisici. 😀

Ca să vă stârnesc interesul și mai mult, să știți că am făcut și un mic haul. Nu vă spun decât atât: mi-am cumpărat cărțile astea – De veghe în lanul de secară, Mariette, iar cu altă ocazie, asta și asta. Restul, în clip.

O duminică dimineață prin târgul de vechituri

Aș putea să scriu o proză scurtă (dacă nu chiar un roman) despre ce se poate petrece într-o astfel de vizită într-un bazar. A fost o experiență pe care am făcut bine că am filmat-o (cu tot cu haul). Sigur voi mai ajunge pe-acolo! Sper, în viitorul apropiat.

Voi mergeți des în astfel de târguri de antichități/vintage/vechituri? Chiar sunt curioasă ce părere aveți despre acest subiect.

Cam atât pentru azi. Să ne citim cu sbine!

Tu ce zici despre asta?