Tom Hardy și Venom, de azi #lacinema

Probabil ați auzit de acest film și la fel de probabil ca foarte mulți dintre voi să îl așteptați să apară. Venom este un film realizat de Colombia Pictures în colaborare cu frumoșii de la Marvel, cei care sunt responsabili de „nașterea” unora dintre cei mai importanți supereroi din câți cunoaștem noi azi: Spider-Man, X-Men, Hulk, The Punisher, The Wolverine etc.

Venom, un altfel de supererou. Un antierou

Încă din trailer aflăm că lumea este deja suprasaturată de povești cu supereroi, așa că „avem nevoie” de un altfel de personaj principal. Așa că au apelat la un mix: au combinat un simbiot (o formă de viață adusă din spațiu, care nu supraviețuiește pe Pământ decât prin combinarea și potrivirea perfectă cu ADN-ul uman) și… un om.

Un mare plus al filmului? Păi, rolul impecabil pe care-l joacă Tom Hardy, dragul de el. 😀

Jurnalist de succes, cu o emisiune proprie și o logodnică cu care urmează să se căsătorească, lui Eddie Brock i se cere să realizeze un interviu cu un sinistru om de știință, Riz Ahmed. Deși i s-a atras atenția că Riz Ahmed este un om foarte influent și extrem de potent financiar, Eddie îi pune acestuia cele mai incomode întrebări, până ajunge să fie dat afară. Și din firmă, și de la job. Și părăsit de iubită.

„Am un parazit..”

În cele din urmă, după câțiva pași prin laboratorul lui Riz (vedeți voi cum ajunge acolo..), corpul lui Eddie va fi gazda lui… Venom.

Venom, din 5 octombrie, la cinema

E un film de acțiune, cu ceva scene horror, un thriller nerecomandat persoanelor sub 12 ani. Dincolo de faptul că are accente de thriller pe ici, pe colo, Venom este un personaj cu foarte mult umor. Am râs bine la unele faze. 😀 Bine, eu l-am văzut format IMAX la Cinema City din Afi Cotroceni, ceea ce vă doresc și dumneavoastră, cum era vorba aia. 😀 Îl puteți găsi și în alte formate: IMAX, IMAX 3D, 4DX, 3D. Experiența va fi una de povestit. 😀

Pe lângă marele plus dat de prezența lui Tom Hardy, mi-a făcut o deosebită plăcere să îl aud pe Eminem pe coloana sonoră a filmului. A spus câte ceva despre lucrul ăsta undeva prin august, atunci când și-a lansat cel mai recent album, Kamikaze. Pe acesta se regăsește și piesa „Venom (Music from the Motion Picture)”, în care face referire la film. Aceasta a fost lansată și ca single pe 23 septembrie, fiind înregistrată la Aftermath Records, casa de producție a rapperului. 😀

Că tot am vorbit de coloana sonoră și de generic, să nu plecați imediat din sală. După ce curge finalul cu nume și echipă și etc., mai urmează câteva scene. Și sunt importante. O să vedeți de ce.

Gata. Cam asta a fost. Dacă l-ați văzut și treceți pe aici, lăsați și un comentariu în care să-mi spuneți ce părere aveți despre. Că de părerea „criticilor” nu-mi pasă. :)) Tchuss!

PS: Acum vreo 3 ani, când mă jucam „de-a machiajul”, am făcut asta. :))

Semănăm? :))

PS2: În România, Venom este distribuit de Intercom Film.

Tu ce zici despre asta?