Marea Aventură Lego 2, din 15 februarie, la cinema

Am fost acum două zile la avanpremiera animației Marea Aventură Lego 2. Lansarea a fost un prilej de bucurie pentru o mulțime de copii, iar toți invitații au avut parte de numeroase surprize din partea organizatorilor, printre care și o tombolă.

Am făcut și eu poza de rigoare la panoul filmului…

…apoi am mers fuguța spre sala de cinema.

Marea Aventură Lego 2 – în 4DX, VIP, 3D

După 5 ani de la încheierea cu bine a acțiunii din prima parte (The Lego Movie), iată că personajele atât de îndrăgite de cei mici se trezesc atacați de invadatorii din spațiul cosmic, cei care dezmembrează totul în calea lor, mult mai repede decât ar putea cineva să construiască…

Eu l-am văzut în format 3D, dar este disponibil și în 4DX sau pentru vizionare VIP.

Dacă ai un copil și vrei să mergeți împreună la Marea Aventură Lego 2, trebuie să știi că vor fi în jur de 106 minute petrecute într-o acțiune continuă, într-o lume imaginară, cu personaje care mai de care mai diferite.

Un prim-plan cu Lucy mi-a amintit de jocul Assassin’s Creed. 😀

Dincolo de replicile ușurele, Marea Aventură Lego 2 îi învață pe cei mici să fie ei înșiși, să se accepte așa cum sunt. În același timp însă, trebuie să-și dorească o evoluție frumoasă pentru ei, alături de prieteni și familie. Dezvoltă ideea păcii între o soră și un frate, având o mulțime de faze amuzante. 😀

Marea Aventură Lego 2 – dublat în română

Dacă pe Batman îl dublează Dorian Popa, vocea îndrăgitului Emmet este a lui Mihai Bobonete, cunoscutul personaj din Las Fierbinți. Vocea reginei Watevra Wa’Nabi este cea a Irinei Rimes.

Sursa: Ziarul Metropolis

Marea Aventură Lego 2 este distribuit în România de Vertical Entertainment și este disponibil deja în cinema de astăzi, 15 februarie.

Tu ce zici despre asta?