VIDEO. 5 produse preferate de VARĂ

Mă gândeam de ceva vreme că ar fi bine să povestesc despre ce produse cosmetice folosesc. De-a lungul timpului, am testat zeci, poate sute de produse și unele dintre acestea chiar mi-au plăcut atât de mult încât ar merita să vorbesc despre ele.

În primă fază, am început cu…

5 produse preferate de vară

  1. Cremă hidratantă Avene – Deși este intens hidratantă și poate ar fi mai potrivită în timpul iernii, mie îmi place să o folosesc și vara, mai ales seara, pe tenul curat. Pe tenul meu uscat și sensibil, btw. Nu foaarte sensibil, dar îndeajuns încât să am nevoie de hidratare, hidratare, hidratare și creme speciale.
  2. Apă termală Avene – Este de departe produsul meu preferat Avene. Răcoritoare, specială pentru pielea sensibilă, ideală pentru pielea expusă la soare. Este demențială. Și îmi place tare mult că există spray-uri de diferite dimensiuni. Astfel că pe cea mică o poți purta în geantă pentru sesiuni de revigorare în timpul zilei, oriunde te-ai afla.
  3. Loțiune spray după plajă Elmiplant – În ceea ce mă privește, produsele Elmiplant au câștigat teren în ultima vreme. Folosesc mai ales produsele pentru plajă, dar de-a lungul timpului, am încercat și creme sau loțiuni. Raportul calitate-preț este unul demn de luat în seamă… În clip am vorbit despre loțiunea spray după plajă, care mi-a plăcut de la prima folosire. După ce am fost la mare și am încercat să iau tot soarele în numai două zile, mi-am cumpărat acest produs. Și iată-mă acum scriind despre el. 😀 Mi-a oferit o senzație de prospețime, calmare și hidratare. Plus că mirosul este fain de tot – castravete rullz :))

Pe următoarele două le puteți vedea în clipul de mai jos.

Mâine, adică joi, este ziua cu #PoeziaSăptămânii, așa că ne vom vedea din nou pe YouTube, de data aceasta vorbind despre cu totul altceva. Că doar nu ne-om preocupa numai de fizic. Și sufletul are nevoie de hrană. De-aia tot vă zic eu să rămâneți „frumoși”

Așadar, urmează și alte produse preferate de vară, aceasta a fost abia prima parte. (Vedeți că mi-am făcut și cont pe TikTok, unde am postat un tutorial de make-up. 😀 –> @opisicaneagra)

Tu cum îți îngrijești corpul în timpul verii? *muah

One Reply to “VIDEO. 5 produse preferate de VARĂ”

Tu ce zici despre asta?