Tu ai auzit de Abonamentele Evensys?

De când am intrat mai serios în lumea asta „blogosferică”, adică prin 2015 (deși umblam prin online de prin 2007), am început să descoper evenimentele Evensys. Am tot scris pe aici și pe opisicaneagra.ro despre ele. Lista nu este deloc scurtă și ar arăta cam așa: Webstock, Digital Divas, Social Media Summit, PR Forum, Influencer Marketing Conference, Digital Marketing Forum, Instacamp și Food Bloggers Conference. Ar mai fi și altele, dar la acestea am participat eu.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare și organizare de evenimente business-to-business, ce oferă participanților săi accesul la informații esențiale și interactive, analize amănunțite despre provocările cu care se confruntă industria business din România și Europa Centrală și de Est.

Printre responsabilitățile noastre se numără: planificarea, conceperea programului, promovarea, realizarea serviciilor creative, managementul înregistrării și găzduirea a peste 20 de forumuri, conferințe, seminarii și întâlniri de networking, pe parcursul unui an.

Așa s-ar descrie ei. Dar eu vă spun mai simplu: nimeni ca ei în România. Adună la fiecare conferință sute de participanți, iar de speakeri ce să mai vorbim? Mereu au avut nume celebre pe afiș, iar organizarea a fost de excepție de fiecare dată. Dar știți deja acest lucru pentru că v-am mai povestit despre conferințele la care am participat de-a lungul timpului.

Tu ai auzit de Abonamentele Evensys?

La aniversarea de 14 ani, Evensys lansează un produs nou, o idee care îi va ajuta să aibă continuitate în activitate și care îi obligă să facă evenimente și în viitor.
Așadar, Abonamentele Evensys reprezintă cea mai bună ofertă din câte au fost vreodată. Acestea sunt pentru evenimentele de marketing, comunicare și digital. Portofoliul Evensys acoperă cel mai bine aceste domenii.
Digital Divas la Palatul Bragadiru

Ce presupune Abonamentul Evensys?

Obții acces la conferințe cu vechime ori la noi evenimente despre marketing, social media și comunicare, cu un abonament flexibil pe care îl poți folosi când dorești tu, până la finalul anului 2022. Plătești biletul pentru 1 conferință și primești acces la 3 conferințe până la finalul anului 2022. Găsiți mai multe detalii despre Abonamentele Evensys aici.

De ce au spus nu conferințelor online?

După două luni de așteptare și de speranță că ne vom revedea curând cu mii de oameni în sălile de conferință, ne-am dat seama că trebuie mai degrabă să ne pregătim pentru viitor, decât pentru lunile următoare.

Conferințele virtuale sunt un vis frumos, dar un vis ce nu poate fi pus în practică ușor pe o piață neobișnuită cu conferințele virtuale și cu un public dornic de socializare de calitate. Mai așteptăm deci cu e-conferințele.

Ca să nu o mai lungesc eu aici, vă propun să citiți această secțiune: De ce am lansat Abonamentul Evensys?

Deci… La ce conferințe ne vom întâlni în următorii 2 ani? 😀

Tu ce zici despre asta?