VLOG. Cum a arătat luna decembrie 2022?

Bineînțeles că nu am pretenția ca acest articol despre cum a arătat luna decembrie 2022 să fie unul exhaustiv. Dacă aș publica zilnic aici sau pe YouTube, probabil că aș putea să redau astfel mai multe detalii. Dar, chiar și așa, tot nu aș reuși să vă redau toate momentele importante (pentru mine). Dar, poate, asta este și frumusețea online-ului: îți permite să îți creezi amintiri reale, dar „la alegere”.

La fel cum am tot făcut în ultimii ani, am ales să păstrez cu mine, în drumul meu prin viață, doar ceea ce aș dori să-mi amintesc și peste ani, când m-ar vizita Alzheimerul, eventual. :)) Din restul de întâmplări, sentimente, trăiri și gânduri, am luat doar lecțiile. Eniuei…

Cum a arătat luna decembrie 2022 pe contul meu de YouTube?

…că despre asta vă vorbesc azi. Și cred că tocmai mi-am creat un nou obicei pe blog. Fiecare vlog în parte are povestea lui și ar merita un articol separat, dar cred că devine redundant. Că, până la urmă, dacă vreți să vedeți ce fac pe-acolo sau pe Instagram, dați un Subscribe sau un Follow. 😀 Însă, mi se pare că le văd organizate mult mai ok aici, pe blog, dacă le adun în astfel de articole lunare.

Să purcedem, așadar.

Review Ondulator Philips

Un clip în care pun la treabă noul meu , varianta de 32mm.

Unboxing Calendar Advent DOUGLAS Luxury Edition

Dacă tot nu am filmat vlogmas în 2022, am zis să mă bucur alături de voi de un unboxing crăciunistic. Și ce ar fi mai potrivit, dacă nu un calendar advent? Mie mi l-a adus Moș Nicolae, deși nu mă așteptam, nu i-am suflat o vorbă despre o dorință în acest sens. ?

Empties. Produse terminate

Am strâns ceva vreme empties-urile de față, deși nu chiar ca pe vremuri. :)) Oricum, a ieșit un clip drăguț. Sper să vă placă și vouă!

Haul Jumbo și un îndemn

Am dat o raită prin Jumbo Berceni și v-am luat cu mine. Printre altele, am mai avut și un îndemn slash rugăminte.

SuperVlog de la Gala SuperBlog

Nu am prea multe de zis despre clipul de astăzi. Vă las să-l urmăriți de la prima la ultima secundă. 

Cu ocazia asta, le mulțumesc fetelor ce-mi lasă mereu părerea lor în comentarii pe YouTube. Apreciez. Mult.

Voi cum ați încheiat anul 2022? Cum a arătat luna decembrie la voi?

One Reply to “VLOG. Cum a arătat luna decembrie 2022?”

Tu ce zici despre asta?