VIDEO. Unboxing Melkior – Ce oje mi-am mai cumpărat

În urmă cu câteva săptămâni, vă povesteam despre cum îmi fac manichiura cu ojă semipermanentă acasă. Și pentru că în kit aveam doar o ojă roșie, iată că am făcut deja cea de-a doua comandă la Melkior.

Unboxing Melkior

Prima dată nu am filmat cum am desfăcut coletul, dar mi-am propus ca de data asta să nu mai omit. Așa că am filmat repejor Unboxing Melkior, i-am adăugat câteva poze la final, ca să vă dați seama ceva mai bine cum sunt nuanțele, et voila!

M-am mai gândit la câteva chestii cu care să resuscitez activitatea pe contul meu de YouTube. Așa că, dacă nu ești abonat deja, te invit să dai un subscribe aici. Mulțumescu-ți!

Cum s-a comportat oja semipermanentă Melkior – Review

Acum, că a trecut ceva timp de când am început să folosesc oja semipermanentă acasă, pot veni cu anumite detalii.

  1. Rezistă până la trei săptămâni. Adică fix ca la salon. Doar că având posibilitatea să mi le fac acasă, nu mai aștept atât. Mai ales că îmi cresc unghiile destul de repede și nu îmi doresc să se vadă rădăcina prea mult.
  2. Unghiile devin mai rezistente. Mă refer aici la lungime, dar nu spun nimic nou. În schimb, unghia în sine arată din ce în ce mai rău pe dedesubt. De aceea, îmi propun ca, odată la ceva timp, să le las libere, cu tratament aplicat. Plus luat de ceva vitamine (gen magneziu).
  3. Chiar dacă spăl vase, frec oale, am grijă de flori (pe acasă), fac curățenie des (mai ales cu trei animăluțe prin casă), oja rezistă cu eroism. De aceea, cred că investiția a fost una bună. Super bună! 😀

Cam atât pentru azi. Poate revin și cu ceva cosmetice cumpărate în ultimul timp sau cum mi-am vopsit părul acasă. Sau cum îmi organizez accesoriile. Stuff like that. 😀

Nici nu vă salut. La revedere! :))

One Reply to “VIDEO. Unboxing Melkior – Ce oje mi-am mai cumpărat”

Tu ce zici despre asta?