VIDEO. Try-on haul ? Haine SH, reduceri, Timberland, produse cosmetice, pisiceli

Uitându-mă ce am mai postat pe aici în ultima vreme, mi-a atras atenția primul meu vlog de tipul try-on haul. Și mi-am zis: Măi, ia stai așa! Că eu am mai postat un astfel de clip în urmă cu nu foarte mult timp. Dar, cum era de așteptat, nu l-am publicat aici. Până acum! 😀

VIDEO. Try-on haul ? Haine SH, reduceri, Timberland, produse cosmetice, pisiceli

Pentru că mi-a plăcut mult să filmez data trecută un clip de felul acesta (try-on haul) și am văzut că și vouă v-a atras atenția, am zis să mai public un astfel de vlog, dar cu haine SH de data aceasta. Pentru că nu-mi doresc să încurajez consumerismul. Am mai vorbit despre asta și în clipul ăsta (tot cu haine SH și diferite cumpărături).

Bineînțeles, am inserat și cele câteva perechi de blugi prinse din perioada de reduceri (mari!), dar și câteva produse cosmetice sau încălțările Timberland. V-am adus și ceva pisiceli de la Sissy sau Neagra, dar o să vedeți și cum m-a ajutat Beti să vă ilustrez un mers elegant în acele ghete Timberland amintite mai sus.

Dacă nu v-ați abonat încă, o puteți face oricând! E gratis. :)) Am atâtea vloguri faine în plan (și chiar în lucru), încât ar fi păcat să nu fiți pe fază de fiecare dată când postez ceva nou pe acolo. Adică în fiecare marți și sâmbătă. Și joia. Ah, da! Câteodată, și vinerea, dar și lunea. Mhm, chiar și duminica. 😀 Așadar, ne auzim și pe YouTube, dar și pe aici. Unde chiar nu vă mai promit să o să rup norma la numărul de articole postate. :))) Vin ele! Cum era vorba aia?

Trece lebedele-n zare/ Eu mă uit, ele dispare…

Așa și cu articolele mele. Hai, v-am pupaaat!

One Reply to “VIDEO. Try-on haul ? Haine SH, reduceri, Timberland, produse cosmetice, pisiceli”

Tu ce zici despre asta?