VIDEO. Jurnal de vaccinare – Cum m-am simțit după prima doză și după rapel

Da, am făcut-o și pe-asta. M-am vaccinat și, activă fiind pe YouTube, m-am decis să apăs Rec și să văd ce iese. Și chiar mi s-a părut o idee inspirată să filmez două clipuri de genul Jurnal de vaccinare. Cel mai mult m-am bucurat când mi s-a spus că oamenii le-au găsit utile, că aveau ceva întrebări, că nu au ajuns la rând la vaccin (în țara lor), dar au văzut vlogul și au mai scăpat de temeri.

Cert este că fiecare organism reacționează diferit, asta o știm cu toții. Punctul comun în cazul celor vaccinați cu Pfizer (cum a fost și cazul meu) a fost acela că ești ok după prima doză, dar apar ceva simptome după rapel. Ei, aceste efecte ale vaccinului sunt diferite de la om la om. Oricum, o să povestesc mai multe în vlogurile de mai jos.

Jurnal de vaccinare #1

În prima parte a acestui jurnal de vaccinare, nu am avut foarte multe de spus sau de arătat. Ideea este că, imediat după vaccin, am mers la niște prieteni acasă și ne-am jucat Just Dance (jocul ăla în care dansezi ca nebunul încercând să imiți mișcările văzute pe ecranul televizorului). Din păcate, din motive de copyright, nu am putut urca niște filmulețe de atunci. Cred că alea ar fi făcut deliciul tuturor. :)) Asta e.

Cum m-am simțit după rapel + Recomandări de carte și film

La trei săptămâni după ce m-am vaccinat cu prima doză, am mers să o fac și pe cea de-a doua. Așa cum m-am așteptat, de data aceasta nu a mai fost doar cu floricele roz și o simplă durere de braț. Dar vă las să urmăriți vlogul, am povestit mai multe acolo.

Avem și cadre faine cu Beti mâncând iarbă sau făcând giumbușlucuri. În plus, dacă tot am înregistrat în zile diferite, v-am făcut și ceva recomandări de carte și film, principalele preocupări din zilele de după rapel.

Gata, v-am lăsat! Vizionare plăcută!

Nu uitați de Like&Subscribe! Am o groază de clipuri în așteptare, unele mai faine decât altele! Normal, ce să zic și io? Că doar îs ale mele. :)) V-am pupat! Paaa

Tu ce zici despre asta?