Un nou început la sfârșit de an: georgianamihaila.ro la Gala SuperBlog 2017!

Unele lucruri nu se întâmplă așa cum plănuiești. Unele dispar brusc, fără să te aștepți, fără să te întrebi vreodată ce ai face în lipsa lor.
Așa și cu opisicaneagra.ro. În acest weekend, georgianamihaila.ro i-a luat locul și s-a prezentat la Gala SuperBlog 2017 cu un nou început la sfârșit de an!

Din cauza unor erori de comunicare între mine și hosting, a trebuit să iau niște decizii și să fac anumite modificări. opisicaneagra.ro este încă al meu, dar hibernează. Deocamdată. Voi reveni și cu el. Da, voi avea două bloguri diferite. O pisică neagră (acela) și O (altă) pisică neagră, adică ăsta de față. Am amintit de toată treaba asta și în secțiunea Despre mine.

Despre SuperBlog 2017, sezonul toamnă-iarnă

Din păcate, nu mi-am făcut simțită prezența ca blogger partener decât cu articolul prin care vă anunțam că încep înscrierile în competiție. Asta se întâmpla prin septembrie. Din octombrie am început să am probleme cu blogul și am stat blocată în mailuri trimise, dar fără răspuns sau cu răspuns întârziat. Și greșit. În fine.

Spre sfârșitul competiției, mai exact pe la proba cu nr. 26 (din 27) m-am implicat din plin. Și nu oricum! Am fost din nou jurat SuperBlog. De această dată, pentru sponsorul InterCom Film, distribuitorul în România al filmului Jumanji: Aventuri în junglă (2017).

Am avut de citit și notat 62 de articole. Superbloggerii s-au întrecut în povești din junglă, aventuri imaginate și calități extraordinare care să-i scoată din impas. Am considerat că Rudia a venit cu o idee originală, un articol creativ, numai bun de premiat. Îl găsiți aici.

Am avut mai multe note de 99, dar pe cel menționat mai sus l-am notat din prima cu 100. A mai fost unul cu 100, dar, din păcate, nu am avut decât un singur premiu:

Între timp, am fost și la vizionarea de presă, dar despre asta, într-un alt articol.

Gala SuperBlog 2017 la Hotel Boutique Royal – Poiana Brașov

M-am bucurat foarte mult atunci când am aflat că mă voi întoarce la Brașov pentru o gală SuperBlog. Asta după ce, în primăvara lui 2015, la prima mea participare, am mers cu Softransul plin de blogolteni. În plus, ediția din primăvară (2017) s-a lăsat cu un vlog la mare, tohocmai din Mamaia. Nu suntem noi superbloggeri la munte și la mare? 😀

Am fost plăcut surprinsă de Hotel Royal. Este un loc primitor și cald. Din toate punctele de vedere. Cu locuri de parcare și vedere spre pârtie, cu calorifere duduind și recepționere prietenoase, cu lumină caldă și mobilier ca acasă. Am avut impresia, pentru început, că mă aflu în apartamentul (cochet și drăguț) al unui bun prieten.

Mi-a plăcut ideea scrisorii personalizate, în plicul căreia am găsit și un voucher cu 10% reducere pentru o viitoare vizită pe meleagurile lor. Îl voi folosi, cu siguranță. Dar mai spre primăvară, vară, încolo. 😀

Btw, am ajuns toamna (sâmbătă) și am plecat iarna (duminică).

 

Mi-au mai plăcut absolut toate chestiuțele cu care era dotată baia. Învelite în carton bio, am regăsit kit de bărbierit (nu râdeți!) :)) și kit de igienă dentară. Pe lângă deja obișnuitele șampoane și săpunuri sau căști de baie. Pe hol am găsit și burete de pantofi și kit de cusut (cu ac și ață). 😀

Gala SuperBlog a avut loc în restaurantul hotelului.

Am avut emoții teribile, ca de fiecare dată. Spre deosebire de discursurile trecute, acum am încercat să am câteva idei presetate. Le-am cam pierdut pe drumul spre scenă, dar m-am bazat pe spontaneitatea mea și am reușit să duc frazele până la capăt. :))

 

Petrecerea de după s-a lăsat cu sârbe, hore și melodii românești din anii 2000. 3rei Sud-Est, Animal X și Body and Soul au făcut atmosferă faină. A meritat toată transpirația. La propriu. :))

Bineînțeles, felicit (și aici) câștigătoarea trofeului SuperBlog 2017: Daaanaaaa Afrăsinei și ale ei secrete! Ba nu! Secretele-s ale lui T! Ea a rămas cu banii! Și faima. :)) Bineee, fatăăă!

Cam atât de astă dată. Să ne citim cu bine în primăvară. Bine, și până atunci! Pe georgianamihaila.ro. He, he!

13 Replies to “Un nou început la sfârșit de an: georgianamihaila.ro la Gala SuperBlog 2017!

  1. Asta chiar a fost o surpriză super-minunată! 😉
    M-am bucurat să revăd o Pisică neagră, căreia îi șade bine și cu „haină”sau „casă” nouă.

    Mulțumesc încă o dată pentru apreciere și pentru premiu, dar și pentru momentele minunate de la petrecere! 😉
    Sărbători fericite!

Tu ce zici despre asta?