Tu ai aflat cine sunt laureații Galei Biz Sustainability Awards 2021?

Pentru că despre despre revista Biz sunt sigură că ați auzit și pentru că nu am fost prezentă la acest eveniment, dar știu ce s-a întâmplat acolo, vreau să vă informez astăzi cu privire la cei 5 W (jurnalistici) de la Gala Biz Sustainability Awards 2021.

WHO? WHAT? WHEN? WHERE? WHY?

Revista Biz a premiat, miercuri, 19 mai, în cadrul Galei Biz Sustainability Awards 2021, campionii sustenabilității, 12 dintre cele mai respectate și active personalități, companii și ONG-uri care înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii responsabil și să investești în comunitățile din care faci parte.

Gala Biz Sustainability Awards 2021 a reunit top manageri din companii, oameni de cultură și reprezentanți ai ONG-urilor. Evenimentul a fost precedat de o conferință care a prezentat tendințele și inovațiile care modelează sustenabilitatea atât în zona de business, cât și în viața fiecăruia dintre noi.

Biz Sustainability Awards a fost un eveniment necesar în 2021. Companiile si ONG-urile nu s-au mobilizat doar în perioada critică a pandemiei, ci au continuat cu multiple activități pe care Revista Biz și-a propus să le aducă în prim plan. Oamenii, companiile și ONG-urile au făcut performanță prin strategii smart de sustenabilitate și leadership în CSR, devenind adevărate modele de best practice.” – Marta Ușurelu, owner Biz

Laureații Galei Biz Sustainability Awards 2021 au fost:

CATEGORIA INOVAȚIE ÎN RECICLARE – FEPRA & R-CREATE

 CATEGORIA INOVAȚIE ÎN DIGITAL – Sustenobil – pentru aplicația ReFEEL, soluție de livrare door-2-door

 EXCELENȚĂ ÎN SUSTENABILITATE – PENNY

CATEGORIA EDUCAȚIE – Fundația Orange

 CATEGORIA SOCIAL – Chef Adi Hădean

CATEGORIA CULTURĂ – BRD – Groupe Société Générale

CATEGORIA MEDIU – Nespresso

 CATEGORIA MEDIU – Vodafone Romania

 CATEGORIA SĂNĂTATE – Nestlé

 PREMIUL DE EXCELENȚĂ „COMMUNITY LEADER” – Kaufland

MOST PROMISING ONGs – Asociația Dăruiește Aripi

YOUNG PERSONALITY OF THE YEAR – Andrei Coșuleanu

Bineînțeles, în cazul în care sunteți interesați să aflați mai multe, găsiți înregistrarea evenimentului pe site-ul revistei Biz (aici) și pe canalul de YouTube @Gandeste Biz.

Designul trofeului Biz Sustainability Awards a fost creat de artistul plastic Ovidiu Toader.

Despre Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Tu ce zici despre asta?