Sugestii de jurat din partea unui blogger partener #SuperBlog (Negru Vlogă Ep. 22)

Pentru mine, SuperBlog reprezintă o intrare, dar și o ieșire, deopotrivă.

SuperBlog – o intrare în comunitatea bloggerilor

Când am început eu treaba asta cu scrisul în online, nu știam încotro mă va duce drumul. Foloseam blogul pe post de jurnal, un loc de vărsat frustrări, nemulțumiri, dezamăgiri și așa mai departe. Eram solitară. Știam că nu citește (aproape) nimeni pe acolo și mă puteam exprima în fel și chip. Postam, ștergeam, repostam, nu aveam nicio reținere de la nimic. Făceam ce simțeam în lumea mea.

Mai târziu, când am mai înțeles cum stă treaba cu jurnalismul (nu doar cu jurnalul) online, atunci am zis să încerc și altceva. Alte tipuri de articole aveau să-mi ocupe prima pagină. Am descoperit SuperBlog și m-am integrat ușor, ușor în această minunată comunitate a bloggerilor participanți (și nu numai). Cu plusuri și minusuri (pe care le ignor cu desăvârșire), lumea asta nouă mi-a deschis noi perspective asupra a ceea ce pot eu face cu mânuțele astea două. :)) Pe tastatură.

Prieteni, cunoștințe, relații, toate reprezintă aspecte ale vieții de după SuperBlog. Vă spun, e imposibil altfel! 😀

SuperBlog – o ieșire la rampă (de lansare)

Bineînțeles, SuperBlog înseamnă o confirmare a talentului tău într-ale literelor. Dar, cu toate astea, nu trebuie să iei nimic ca literă de lege. Juriul este format tot din oameni ca și tine, nu este vreo instanță supremă. Doza de subiectivism trebuie luată în considerare întotdeauna. Atunci când îți verifici notele, fă-o pur informativ, la fel cum te uiți la meteo într-o zi obișnuită. Te interesează vremea de azi, de mâine și de săptămâna viitoare, dar în niciun caz nu vine sfârșitul lumii. :))

Detașează-te puțin! Acest lucru nu înseamnă diminuarea motivației sau ambiției de a fi învingător. Înseamnă mai mult să îți păstrezi liniștea. Și concentrarea asupra a ceea ce contează cu adevărat: experiența SuperBlog, per total.

Un nou episod din vlogul vostru preferat :))

În episodul 22 din Negru Vlogă am vorbit din perspectiva de fost jurat SuperBlog și am oferit câteva sugestii celor dispuși să le asculte. :)) De-abia aștept să public vlogul de după Gală. Cel de anul trecut a ieșit super. 😀

Long story short, vizionare plăcută! Subscribe, alea, alea! ^_^

7 Replies to “Sugestii de jurat din partea unui blogger partener #SuperBlog (Negru Vlogă Ep. 22)

  1. Multumesc pentru sugestii, sunt foarte utile. Daca imi permiti si mie o sugestie – muzica de pe fundalul video-ului e putin cam disturbing. Am pornit filmuletul si mi-am luat la puricat toate tab-urile sa vad de unde vine muzica, pentru ca mi se parea ca iti acopera vocea. Cand colo – venea chiar de la tine 🙂

    1. Mulțumesc și eu pentru sugestie! Pe laptopul pe care editez vlogurile se auzea ok, dar se prea poate sa fie de la setarile sistemului audio. O sa incerc si pe alte device-uri. 😀 Mult succes in competitie!

Tu ce zici despre asta?