Primul meu Q&A | M-ați întrebat, am răspuns ?

În urmă cu câteva săptămâni, mi-am propus să filmez un Q&A. Deși era pe lista mea de vloguri „de făcut”, nu mă urnisem deloc în direcția asta. Până am zis că ar trebui să mă opresc din a amâna un lucru doar pentru că nu știu ce mă așteaptă atunci când mă apuc de el.

Ce vreau să spun cu asta? Păi, mă gândeam că, mna, ce ar avea oamenii să mă întrebe? :)) Postez atâtea lucruri și pe YouTube, și pe facebook, și pe Instagram. Am și două bloguri. Site-ul Fabrica de Poezie. Ce ar mai fi fost de întrebat? Dar uite că s-a găsit. Ba pe facebook, ba pe YouTube, dar mai ales pe grupul Străduța Dianei, unde ne-am strâns câteva bloggerițe să vorbim despre te miri ce. 

Fetele au fost drăguțe și mi-au pus întrebări fel de fel, care mai de care mai pestrițe, foarte interesante, la care am putut răspunde, sper eu, la fel de interesant sau măcar util. 

Așadar, mulțumesc tuturor celor care mi-au adresat întrebări atunci când v-am rugat să o faceți! Sunteți fenomenali!

Am adunat răspunsurile în două clipuri.

Și tocmai pentru că s-au adunat multe întrebări și nu am vrut să dau răspunsuri (prea) scurte,  am împărțit clipul în două. Nu de alta, dar atunci când mă apuc să povestesc despre ceva, îmi place să o fac în stilul meu, într-o durată care să-mi permită să simt că am spus ce aveam de spus.

Pentru filmarea Q&A-ului, am fost în Grădina Japoneză din parcul Herăstrău. M-am bucurat enorm când am văzut că nu se scuturaseră de tot cireșii japonezi.

Veți auzi tot felul de zgomote în jurul meu, dat fiind faptul că am filmat afară, iar lumea s-a tot perindat prin grădină, dar poate acest lucru face ca vlogul să nu fie prea static sau… plictisitor. :))

Q&A #1 | M-ați întrebat, am răspuns ? Despre blogging, vlogging, călătorii și altele

Q&A #2 | Spor la cafeluț’ | Povestim despre organizare, hateri, YouTube, stil vestimentar și altele

Partea a doua a acestui Q&A este una luuuungă, dar plină de povești, povestioare, sfaturi, poezie și câte și mai câte.

De aceea, vă invit să vă luați aproape cafeluțu’, să vă faceți comode și să stăm la povești. Sau, dacă doriți, ascultați acest podcast mai… altfel. :)) Am primit muulte întrebări interesante, care m-au stârnit și la care nu mi-am dorit să răspund în trei peri. Așa că am trecut prin subiecte precum: organizare (calendar de conținut), păreri despre YouTube, vlogging și oameni care mă inspiră și pe care îi admir, stil vestimentar, poezie și Fabrica de Poezie, hateri și muuulte altele.

Bineînțeles, cum era de așteptat (în cazul meu), mi-au scăpat vreo 2-3 întrebări, dar am reușit să dreg situația la final.

Sper că vă sunt utile aceste informații și că luați cu voi măcar un gând din tot ce am eu de împărtășit cu voi astăzi. Aș fi foarte bucuroasă dacă mi-ați lăsa în comentarii și gândurile voastre. V-am pupat! Paaa!

Tu ce zici despre asta?