Jumanji: The Next Level (2019) – Actorii din Jumanji au trecut la Nivelul următor în 2019

Luna decembrie a debutat cu o nouă comedie. Jumanji: The Next Level a fost lansat de Moș Nicolae, pe 6 decembrie 2019, și ni i-a readus în atenție pe Kevin Hart, Dwayne Johnson, Jack Black, Madison Iseman, Karen Gillan și Awkwafina.

Actorii din Jumanji au trecut la Nivelul următor în 2019

Dacă în aventura „Welcome to the Jungle” din 2017, personajele au fost puse față în față cu provocările unei jungle, de această dată, acțiunea se mută dintr-o extremă în cealaltă. Adică din deșert și până pe crestele munților înzăpeziți.

Cei patru tineri din prima parte – Spencer, Bethany, Fridge și Martha – se întorc în Brantford în vacanță, fiind acum studenți. Toți sunt diferiți, fiind transformați după prima experiență cu jocul Jumanji. Lui Spencer nu-i merg lucrurile foarte bine în New York, nici cu școala și nici cu Martha, cea cu care a încercat să aibă o relație la distanță.

Întors acasă, acesta își găsește bunicul (Danny DeVito) locuind alături de mama sa, după o operație la șold. Cei doi sunt nevoiți să împartă aceeași cameră…

Bethany și-a luat lumea în cap, renunțând la popularitate, iar Fridge nu mai este acel bad boy de liceu, dar a rămas cumva în lumea băieților preocupați de fizic: a devenit jucător de fotbal american.

În finalul filmului anterior, jocul a fost spart și nu mai funcționează normal. Dar Spencer îl regăsește în subsolul casei și, dorindu-și o evadare dintr-o realitate destul de neplăcută pentru el, decide să îl încerce din nou. Îngrijorați că nu apare la întâlnire, prietenii săi vin acasă la acesta… Așa începe aventura.

Personajele nu și-au mai putut alege singuri avatarurile, așa că momentul în care fiecare personaj realizează cine a devenit în joc este de neprețuit. #priceless, cum ar zice americanu’ :)) Ei sunt nevoiți acum să se adapteze noilor… corpuri și noilor reguli ale jocului. Au tot trei vieți pe durata aventurii, dar e palpitant și haios în același timp să parcurgi cu ei drumul către salvarea lui Spencer…

Jumanji: The Next Level (2019): rețeta perfectă pentru un succes la cinema

Jumanji: The Next Level/Jumanji: Nivelul următor, cel mai recent film din populara franciză de aventuri, a adus la cinema, în weekend-ul de lansare (6-8 decembrie 2019), 89.995 români. Biletele vândute au fost în valoare de 2.208.805 lei. Asta face din Jumanji 2 cel mai vizionat film din acest weekend și filmul situat pe locul 4 ca încasări după weekendul premierei al acestui an (după Avengers: Endgame, Frozen II și Furios și iute: Hobbs & Shaw). (sursa)

Filmul este în continuare la cinema (eu l-am văzut în a doua zi de Crăciun) și este distribuit în România de InterCom Film. Să vă luați și ochelarii 3D la voi! 😀

A! Și e loc de Jumanji 3… 😀

Tu ce zici despre asta?