Ce am mai publicat pe YouTube în ultima vreme

În general, am lăsat deoparte YouTube atunci când a venit vorba despre articole pe bloguri. Mi se pare că fac lucruri diferite pe fiecare platformă și că nu ar avea rost să le amestesc. Dar, până la urmă, asta sunt, cu asta îmi ocup timpul, asta mă pasionează. Și, din toate aceste bucăți de puzzle, se formează ceea ce înseamnă Georgiana Mihăilă/O pisică neagră în online.

Așadar…

Ce am mai publicat pe YouTube în ultima vreme

În primul rând, mă simt datoare cu o mențiune: în 2022 nu fac vlogmas. (De unde și coperta articolului. 😀 Cam așa reacționez doar la gândul unui vlogmas). Pe primul, cel din 2020, l-am dus cu bine la bun sfârșit, dar pe cel de anul trecut nu l-am putut finaliza. Așa că anul acesta nici măcar nu mai încerc. M-aș încăpățâna aiurea pe un subiect ce doar m-ar stoarce de energie, care și-ar pierde din strălucire în momentul în care aș filma doar așa, să fie. Or, eu prefer calitatea și nu cantitatea. Deși, cândva, n-aș fi spus neapărat asta când venea vorba de haine sau cosmetice. Dar anii trec, oamenii se schimbă și la fel și opțiunile lor. ^_^

Lentile de contact – Cum le aplic, ce folosesc + impresii după 3 luni de utilizare

Am filmat clipul ăsta în septembrie și, sincer, credeam că nu va mai vedea vreodată lumina internetului. Dar uite că i-a venit rândul. Vreau să mai postez pe aici și parcă era ceva neterminat dacă nu apărea mai întâi clipul de față. Așadar, v-am promis că găsiți în descriere vlogul de data trecută, cel din iunie, atunci când am trecut propriu-zis la lentile de contact cu dioptrii. Iată-l aici! Tot ce e necesar pentru .

HAUL produse cosmetice – Yeaah sau Meh?

Hello, Pfuuuii, nu am mai filmat de mult un astfel de clip, dar uite că m-am mobilizat și mi-a ieșit ceva drăguț, zic eu. Bineînțeles, aștept și părerea voastră în comentarii, ca de fiecare dată. Nu le postez sub formă de vlogmas pentru că nu știu cât de des voi putea fi prezentă pe-aici, dar sunt cu gândul aici luna aceasta și sper să postez măcar un clip pe săptămână în decembrie. Pregătesc și un GIVEAWAY pentru cei 3000 de abonaaaati (în curând)! Vă foarte mulțumesc în avans!

Produse prezente în clip (linkuri de afiliere): , , , , .

Machiaj de zi cu zi, pas cu pas | Ce produse folosesc?

Hello, Pentru că nu am mai făcut de ceva vreme un astfel de clip, m-am gândit să mă filmez în timp ce mă machiez și să mai povestim. Sper să vă facă plăcere să petreceți timp alături de mine, mie sigur mi-a plăcut să creez clipul de azi.

Produse folosite: , , Ruj Melkior, Mascara Benefit (mini), Benefit Gimme Brow. Dacă aveți întrebări sau orice fel de sugestii, le aștept cu drag în comentarii! Ne vedem data viitoare cu un review pentru un ondulator Babyliss. V-am pupat, paaaaa

Tu ce zici despre asta?