Bine ne-am regăsit! Hai cu primul GIVEAWAY din 2022!

Bună ziua și La Mulți Ani, dragii mei cititori!

Iată-ne la începutul unui An Nou în care sperăm să ne fie bine, să fim sănătoși, să avem inspirație pentru texte bune (și decizii așijderea), dar și răbdare pentru a le parcurge… :))

Primul articol din 2022

Și, pentru că nu ne-am mai „auzit” de ceva vreme pe aici, vă anunț că am publicat deja primul articol din 2022 pe opisicaneagra.ro. De asemenea, v-am povestit mai pe larg cum mi-a fost sfârșitul de an și (cam) ce-aș avea de gând să fac anul ăsta. Așa, în linii mari.

Primul GIVEAWAY din 2022

Și, dacă tot suntem la capitolul „Primul din 2022”, vă anunț că aseară am lansat un concurs pe YouTube, în care puteți câștiga (prin tragere la sorți) câteva produse cosmetice de la Melkior.

În prima parte a clipului, am făcut un Haul Melkior, așa cum îi șade bine vloggerului de beauty. :)) Am și testat produsele (adică mi-am colorat mâna cu de toate). 😀

Produsele din giveaway sunt cele din imagine:

Cum poți participa la #Giveaway?

– subscribe,
– adresează-mi o întrebare pentru un viitor Q&A în rubrica de comentarii,
– atât.

Nu uita să-mi lași o modalitate de contact (un cont de Instagram, de exemplu) să te pot anunța în cazul în care ești câștigător sau câștigătoare.
Concursul se încheie joi, 20 ianuarie 2022, ora 23:59, iar norocosul sau norocoasa va fi extrasă prin random.org vineri, 21 ianuarie.
Extragerea va fi filmată și postată pe stories + postare pe contul meu de Instagram. (Aș aprecia mult un follow @opisicaneagra.ro). Menționez că voi trimite coletul numai pe teritoriul României. Nu voi transmite datele tale niciunei terțe persoane, cu excepția firmei de curierat cu care vei primi produsele.

Acestea fiind spuse, vă urez tuturor muuuult succes! Mulțumesc pentru vizionare, atenție, susținere! V-am pupat, paaaa

Tu ce zici despre asta?