6 ani de georgianamihaila.ro. Sau joaca de-a blogging-ul serios

Încă de când mi-am creat primul așa-zis blog (ce era ăla?) pe Yahoo 360, undeva prin 2006-2007, nu am făcut-o pentru popularitate sau expunere. Ci pentru joaca de-a scrisul. Joaca de-a blogging-ul. Bineînțeles că nu aveam articole de sine stătătoare, ci mai degrabă un fel de notițe de jurnal.

Cu timpul, am simțit că îmi doresc ceva mai mult de la treaba asta cu blogul și scrisul online. Că parcă aș avea ceva de spus lumii, dar în primul rând mie. Și, dacă rândurile mele ar ajuta pe cineva, ei bine, cu atât mai mult le văd rostul în a fi accesibile la doar un click distanță.

Despre cum a apărut acest al doilea blog personal al meu, după ce aveam deja unul – opisicaneagra.ro – creat în martie 2015 (ca o evoluție – după aproape 6 ani de WordPress, am făcut trecerea la domeniu propriu), am povestit deja aici. Nu voi repeta anual treaba asta, așa că mai bine arunci un ochi acolo, dacă nu știi încă despre ce este vorba. 😀

Astăzi, în schimb, este despre cei 6 ani de georgianamihaila.ro.

Îmi doream și îmi imaginam un domeniu care să-mi poarte numele real, unul pe care să exersez un scris mai altfel decât dincolo. Un fel de joaca de-a blogging-ul serios. De unde și subtitlul (multifațetat) de „O (altă) Pisică Neagră”. Unul care, culmea, să nu fie atât de personal, deși cu gânduri și experiențe proprii.

Așa că, pe 8 decembrie 2017, am luat decizia de a deschide porțile unui nou loc de… „joacă”. Și bine am făcut!

După ce mi-am recuperat și blogul opisicaneagra.ro, m-am gândit dacă este o idee bună să le țin pe ambele. Iar răspunsul a fost DA, fără să stau prea mult în dubii. Cert este că pe un singur blog personal îți poate fi arhisuficient pentru postat articole de tot felul, mai ales dacă nu vorbim de unul nișat. Eu le-am perceput diferite de la început, cum ziceam mai sus, așa că i-am dat înainte cu scrisul în paralel. Așa am creat aici categorii speciale, precum Case memoriale sau Se poARTĂ arta, unde intenționez să tot adun materiale faine și în următorii ani. Câți vor mai fi să fie! Eu sper că mulți. 😀 

La mulți ani, blogul meu drag!

Să-mi crești mare, să aduni oameni frumoși în jurul tău și să ai aceeași răbdare cu mine, atunci când pare că te-am părăsit! Chiar dacă nu ajung mereu la fapte, la așternea poveștilor scrise în paginile voastre, să știți că mă gândesc mereu la voi, locurile mele de liniști și vâltori!

5 Replies to “6 ani de georgianamihaila.ro. Sau joaca de-a blogging-ul serios

    1. Mulțumesc, Diana! Să fie cu mulți ani inspirați, cu drag de scris și oameni faini pe lângă noi! Te îmbrățișez!

Tu ce zici despre asta?