1 an de georgianamihaila.ro!

În urmă cu un an, pe 8 decembrie 2017, luam o decizie la care mă gândeam deja de ceva vreme: am publicat blogul georgianamihaila.ro.

georgianamihaila.ro – O (altă) pisică neagră

Atunci când am creat opisicaneagra.ro, în martie 2015 (trecând pe domeniul propriu, după alți 8 ani de plimbare pe subdomenii), am luat în calcul și varianta creării unui site cu numele meu. Nu era timpul. Îmi propusesem să duc „pisica neagră” cât mai departe, cât mai sus, să public cât mai mult și cât mai documentat.

Apoi, prin octombrie 2017, opisicaneagra.ro avea să(-mi) devină inaccesibil. Din cauza celor de la hosting, nu mi-am putut recupera baza de date. Noroc că-mi salvasem un fișier prin luna septembrie și așa am reușit să-mi pun din nou pe picioare blogul. Doar că asta se întâmpla spre sfârșitul lui decembrie. Am povestit mai multe aici. Long story short, neavând un alt loc „de joacă”, am creat ceea ce voi vedeți astăzi: georgianamihaila.ro, site-ul unde aveam să public articolele din proiectul meu drag, „Case memoriale”. Mi-am păstrat aceeași direcție (de promovare a culturii) ca și pe celălalt blog, dar am vrut să pun accent mai mult pe artă (a scrisului, a cinematografiei, arte plastice etc.). Am atins cumva și zona de dezvoltare personală și chiar lifestyle (fashion & beauty). Mai multe, în cel de-al doilea an de „o (altă) pisică neagră”…

La mulți ani cu inspirație și răbdare, georgianamihaila.ro!

Îmi este tare drag acest blog. El a devenit o a doua parte din mine, din pasiunea mea de a scrie despre nișa aceasta nu foarte căutată, dar atât de frumoasă și ofertantă! Cultura, sub toate formele ei.

Anul viitor, atunci când voi reveni cu un al doilea „la mulți ani!”, mi-aș dori să fi adunat între timp mai multe articole interesante, să fi vizitat cel puțin tot atâtea case memoriale ca și până acum, să fi dezvoltat mai mult categoria interviurilor și să fi publicat mai multe idei din psihologie, despre relații, dezvoltarea noastră ca indivizi, despre introspecții, noi căi de a te cunoaște mai bine și de a face pace cu tine însuți. Voi scrie în curând și articolul despre Budapesta și vacanța petrecută în Grecia… ^_^

Mulțumesc fiecărui vizitator în parte, mulțumesc ție, celui ce citește aceste rânduri! Sper să revii de fiecare dată când public ceva și, de ce nu?, să prinzi curaj să-mi lași un mesaj, un feedback cât de mic, ar conta mult pentru ceea ce încerc eu să fac aici. În fond, nu scriu numai pentru mine, ci și pentru voi! Mi-ar plăcea să vă cunosc părerea, să dezbatem idei, să veniți chiar și cu propuneri de subiecte pentru articole viitoare.

La mulți ani, blogul meu drag! Să-mi fii de poveste, să crești mare! Într-un (nou) an cât alții în 10 (zece)! 😀

2 Replies to “1 an de georgianamihaila.ro!

Tu ce zici despre asta?